top of page
Op het bureau

Heb je eventueel nog vragen over een behandeling of over een product ? Aarzel dan niet om me vrijblijvend te contacteren.

Tijdens een behandeling ben ik natuurlijk niet direct bereikbaar, maar voel je vrij om me een SMS, e-mail of een WhatsApp-bericht te sturen. Ik zal zo snel mogelijk antwoorden.

Zwedenlaan 8

8550 Zwevegem

0495/811085

Info@elle-lui.eu

BE0836333802

Enkel op afspraak.

Voldoende parkeergelegenheid

Volg mij op Facebook en Instagram

Tag mij met #ellelui_huidatelier

HUISREGELS

Allereerst van harte welkom bij Elle & Lui - huidatelier !

Om alles soepel te laten verlopen, zijn hier enkele huisregels. Deze regels stellen mij in staat om iedereen de nodige aandacht en kwaliteit te bieden, wat ik zeer belangrijk vind.

Afspraken:

Om iedereen een rustige, ongestoorde behandeling te geven, werk ik uitsluitend op afspraak. Alleen zo kan ik de beste service garanderen. Afspraken kunnen eenvoudig worden gemaakt via het online boekingssysteem of telefonisch. Houd er rekening mee dat tijdens een behandeling rust centraal staat, waardoor er geen oproepen worden beantwoord.

Annulaties :

Indien je verhinderd bent, gelieve tijdig te annuleren. Een geldige annulatie dient minstens 24 uur van tevoren te gebeuren en telefonisch!

Als dit niet gebeurt, wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht als annuleringsvergoeding. Bij no-show, waarbij je niet verschijnt zonder waarschuwing, wordt 100% van de behandeling in rekening gebracht. Als deze no-show-vergoeding niet wordt voldaan, is het niet meer mogelijk om een nieuwe afspraak te boeken. Dit is gebaseerd op wederzijds respect, aangezien ik de lege plek dan niet meer kan invullen.

Parking :

Er zijn 2 plaatsen voorzien op de klantenparking. Gelieve hier correct te parkeren.

Betaling :

Je kan in het huidatelier betalen met contant geld of met payconiq.

Ik hoop op uw begrip en wens je een fijne behandeling toe!

bottom of page