top of page
algemeen beeld.jpg
'Een gezonde huid
verzorg je elke dag.'

'Eén verzorging in het instituut en voilà

een stralende en gezonde huid!'

 

Neen, zo werkt het niet. Je huid heeft tijd nodig om te veranderen. Daarom is het heel belangrijk om je huid thuis verder te verzorgen met de juiste producten. Zo werk je stapsgewijs naar een gezonde en stralende huid. Ik adviseer en begeleid je hierin met veel plezier, want ik weet als geen ander dat elke huid uniek is.

In mijn huidatelier werk ik heel resultaatgericht om jouw huid te verbeteren en die gezonde glow te geven.

Kom je voor het eerst langs ?

Boek dan een kennismakingsverzorging met

huidanalyse. Tijdens een intakegesprek maak ik een beeld van jouw huid, jouw huidige verzorging en levensstijl. Met deze informatie stel ik een persoonlijk behandelplan op. Uiteraard volgens de gewenste en mogelijke resultaten en jouw budget. Daarna starten we met een korte verzorging om je al op weg te zetten naar die gezonde, sterke en stralende huid.

Huidverbetering is een samenwerking. Dit wil zeggen een combinatie van behandelingen in het instituut door mij, thuisverzorging door jou en een gezonde levensstijl.

HUIDVERZORGING OP MAAT

Discovery   

d_edited.jpg

Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we je huid en huidige verzorging volledig in kaart. Daarna maken we een behandelplan en thuisroutine op volledig volgens uw huidbehoeften en uw budget.

We eindigen met een korte verzorging volgens uw huidtype om u alvast op weg te zetten naar een gezonde huid.

Duur : 90 min

Prijs : €75

Moisturizing   

moisturizingwebsite.jpg

Een hydraterende behandeling die de stevigheid van de gedehydrateerde huid opfrist en herstelt. Om de trekkerigheid van de huid te verminderen en de eerste tekenen van veroudering te vertragen. Ook geschikt om donkere wallen te behandelen.

 

Voor iedereen met een normale tot zeer droge huid met een onaangenaam gevoel van huidstrakheid en droogte.

Duur : 45 min / 60 min

Prijs : €60 / €70

Purifying      

purifyingwebsite.jpg

De purifying behandeling zuivert, brengt het “ecosysteem” van de huid opnieuw in evenwicht en normaliseert de talgproductie, waardoor verwijde poriën en onzuiverheden verminderen.

 

Voor iedereen met een vette huid met verhoogde talgproductie (blinkende zone, grote poriën, doffe en oneffen teint).

Duur : 60 min

Prijs : €70

Soothing     

De verzorging met hoge verdraagzaamheid om de huid die gevoelig is geworden te kalmeren. Het verzacht couperose en/of roodheid van voorbijgaande aard en beschermt tegen invloeden van buitenaf om voortijdige veroudering waaraan dit huidtype onderhevig is, te bestrijden. Tevens geschikt voor eczeem huiden, psoriasis huiden en oncologische huiden.

Duur : 70 min

Prijs : € 75

Icon Time I      

Een herstructurerende en vullende anti-age behandeling.Speciaal samengesteld om rimpels, een uitgezakte huid en verlies aan veerkracht, die te wijten zijn aan glycatie, te bestrijden.

Voor elk huidtype met zichtbare tekenen van veroudering. (pre menopauze)

Duur : 90 min

Prijs : € 85

Icon Time II  

Icon Time_Redensifying.jpg

Anti-age behandeling die de huid diep van binnen regenereert. Stimuleert de productie van Klotho, de 'jeugd'proteïnes, en heractiveert de vitale functies van een jeugdige huid voor een meer gevulde en stevigere huid.

Voor elk huidtype met zichtbare tekenen van veroudering (post menopauze).

Duur : 90 min

Prijs : € 95

Fillift   

De anti-ageing behandeling om de contouren en het volume van het gelaat te hervormen. Bestrijdt huidverslapping en andere tekenen van de zwaartekracht. Stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en vermindert de zichtbaarheid en diepte van rimpels (botoxeffect).

Geïnspireerd op injecties met botulinum toxine, vervaagt expressierimpels en maakt de huid gladder.

Duur : 90 min

Prijs : € 100

Whitelight  

Deze verzorging heeft een krachtige anti-age werking die de uitstraling van het gelaat herstelt. Donkere vlekken, veroorzaakt door veroudering, zwangerschap, hormonale schommeling, geneesmiddelen en/of onjuiste blootstelling aan de zon verminderen en vervagen. De werkzame stof is het diamond lightening complex.

Duur : 90 min

Prijs : € 90

Resurface refresh 

Kruiden/zurenpeeling voor een gecontroleerde en precieze vernieuwing van de huid, die professionele en merkbaar zichtbare resultaten bereikt, zonder vervelende neveneffecten : om rimpels en onvolkomenheden te verminderen en een oneffen teint te egaliseren, rekening houdend met het delicate aspect van de huid.

Duur : 60 min

Prijs : € 75

EXTRA'S (apart bij te boeken)

Ontharing bovenlip of kin    

Ontharing bovenlip en kin   

Verven wenkbrauwen          

Verven wimpers                 

Oogverzorging 

€10

€15

€15

€20

€20

bottom of page