top of page
HUIDVERBETERING OP MAAT

Meet & Treat   

368383069_2006300693051264_5288814526067851270_n.jpg

Tijdens het intakegesprek brengen we je huid en huidige verzorging volledig in kaart. Daarna maken we een behandelplan en thuisroutine op volledig volgens uw huidbehoeften en uw budget.

We eindigen met een korte verzorging volgens uw huidtype om u alvast op weg te zetten naar een gezonde huid.

Prijs : €90

Hydraoxy intense

droge huid.jpg

Een hydraterende en oxygenerende behandeling voor de droge, vochtarme en rijpere huid. Herstelt het vochtgehalte, voorkomt transepidermaal vochtverlies, verbeterd de oxygenatie van de huid en de microcirculatie. De huid krijgt een gezonde glow, is glad en de tekenen van huidveroudering zijn verminderd.

Voor iedereen met een normale tot zeer droge huid met een onaangenaam gevoel van huidstrakheid en droogte, ongeacht de leeftijd

Prijs : €85

met chemische peeling : €105

Rebalancing

Screenshot 2023-11-11 17.36.33.png

Deze behandeling wordt aanbevolen voor de vette, gemengde en problematische huid van alle leeftijden, met zichtbare meeëters en vergrote poriën, oneffenheden en ontstekingen.

Het doel is de regulering van de talgklieren, versnelling van de ontstekingsgenezing, ontgifting, vernauwing en reiniging van de poriën.

Prijs : €85

met chemische peeling :  €105

met hydradermabrasie : €115

Sensiskin     

gevoelige huid.jpeg

Een rustgevende verzorging voor de gevoelige, couperose en rosacea huid. Het vermindert irritatie, versterkt het immuunsysteem van de huid en versterkt de bloedvaten.  Het verzacht couperose en/of roodheid van voorbijgaande aard en beschermt tegen invloeden van buitenaf om voortijdige veroudering waaraan dit huidtype onderhevig is, te bestrijden. Tevens geschikt voor eczeem huiden, psoriasis huiden en oncologische huiden.

Prijs : € 85

Gold & Pearl     

Arthur-Ludlage-Kraaienpootjes-verminderen-met-botox.jpeg

Relaxatie/antiaging behandeling die de eerste tekenen van huidveroudering aanpakt.

Kan voor alle huidtypes (uitgezonderd de vette of acné huiden) met zichtbare (eerste) tekenen van huidveroudering en deshydratatie.

Prijs : € 85

DNA protection

rokershuid.jpg

Globale anti-age behandeling met sterke regeneratie voor de grauwe, doffe huiden, rokershuiden, vermoeide huiden en huiden met pigmentatieproblemen. Ideaal ook voor mensen die vaak buiten zijn.

Deze behandeling ontgift en herstelt het evenwicht van de huidfuncties. Hierdoor krijgt de huid weer een gezonde glow. Verlicht pigmentvlekken.

Prijs : € 90

met chemische peeling : €110

Vitamin C skin therapy

Screenshot 2023-11-11 18.45.13.png

De anti-ageing behandeling voor de huid met hyperpigmentatie (pigmentvlekken).

 

De intense therapie op basis van vitamine C regenereert de huid, verbetert het hydratatieniveau, vertraagt de processen veroorzaakt door de vrije radicalen, maakt de huid glad en egaliseert de teint.

Prijs : € 110

+ microneedling : €130

Growth Factor therapy 

5359522.jpg

Intensief regenerende behandeling voor de huid die kampt met verlies aan elasticiteit en stevigheid, acnélittekens, na chemische peelings of invasieve estetische behandelingen.

Deze behandeling bevordert de aanmaak van collageen en elastine, vermindert duidelijke de diepte van de rimpels, verbetert de huidspanning en vermindert acnélittekens.

Prijs : € 115

met chemische peeling  : €130

met microneedling : €135

met chem. peeling + microneedling : €150

 Liftology (botox-like)

Screenshot 2023-11-11 20.14.26.png

De liftende anti-ageing behandeling, die de verslapte gelaatscontouren terug meer stevigheid biedt en lift. Dit door middel van het Matrixyl complex en de vele botox-like werkstoffen.

De rimpels worden zichtbaar verminderd en de huid wordt strakker. De gezichstsovaal wordt hersteld.

Prijs : € 120

met chemische peeling : €135

met microneedling : €140

met chem peeling + microneedling : €155

EXTRA'S (apart bij te boeken)

Hydro dermabrasie

Led therapie

Ontharing bovenlip of kin    

Ontharing bovenlip en kin   

Verven wenkbrauwen          

Verven wimpers                 

€30

€20

€10

€15

€15

€20

bottom of page