top of page

Welkom !

Bijgewerkt op: 30 nov. 2021


Graag wilde ik me even aan jullie voorstellen.

Ik ben Conny Lodewyckx, mama van 2 fantastische tieners en de vrouw achter Elle & Lui.


Mijn hobby's zijn reizen, lezen en Netflixen.

Ik hou ervan steden te ontdekken en de cultuur op te snuiven, samen met de kids. Strandvakanties zijn niet aan ons besteed.

Op regendagen kunnen we een spannende serie bingewatchen op Netflix. Als ik aan een boek begin, ben ik helemaal verloren (en zeker de tijd)

Na een omweg in het bedrijfsleven als SAM (sales account manager), heb ik me volledig omgeschoold tot schoonheidsspecialiste en medisch pedicure, met een enorme passie voor de huid. Via manuele behandelingen met de beste dermo-cosmetische producten, probeer ik alle huidproblemen op te lossen en jullie te doen stralen. Dit alles in een aangename, relaxte en ongedwongen sfeer.

Regelmatig zal ik een blog posten over specifieke huidproblemen en tip en trics om die aan te pakken. Maar ook luchtige, ludieke thema's zullen de revue passeren.

Heb je vragen of wil je meer info over een bepaalde behandeling, dan mag je me altijd mailen of bellen. Helaas is het momenteel niet mogelijk om zomaar even binnen te wippen, omwille van de corona regels. Keep it safe en blijf gezond !

Hopelijk tot gauw in het instituut !


55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page